İSTANBUL / ATAŞEHİR - Akşemsettin İlkokulu

Haz

Okulumuz İnşaatı tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni eğitim-öğretim yılına hazır olacaktır. Okulumuzun ek binasında spor salonu, konferans salonu, laboratuvar da bulunacaktır.

Haz

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutladık. Ayrıca Ataşehir ilçesinde düzenlenen Fiziksel Etkinlikler yarışmasında okulumuzdan 1.sınıflar ilçede 2.-2.sınıflar 4. ve 4.sınıflar 3. olmuştur.

Haz

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu Ataşehir İlçe Halk Oyunları Düzenlemesiz Dalda Ağrı Yöresi ile ilçe 3.sü olmuştur. Emeklerinden dolayı halk oyunları öğretmeni İpek YILDIRIM´a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çoşkuyla kutladık. Okulumuzun bahçesinde yapılan kutlamaya emekli okul müdürlerimizden Doğan ATEŞ,Aslan Tekin ve emekli öğretmenlerimizden Yüksel KONDAL,Gülcan TÜRKYILMAZ da katılmıştır.

Haz

Okulumuz öğrencilerine yönelik Rahmi Koç Müzesi ve Miniatürk´e gezi düzenlemiştir.

Haz

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi ile ilgili  okulumuzda program düzenlendi.

Haz

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´nda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma günü programı düzenlendi.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´nda Kayışdağı İftaiyesi tarafından öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına yangın tatbikatı yapılmıştır. Kayışdağı İtfaiyesi´ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´na İstanbul Kalkınma Ajansı ve BİLSEM tarafından hazırlanan "Özel Yeteneklilerde Destek Eğitimi Projesi" kapsamında destek eğitim odamız kısa süre sonra hizmet veremeye başlayacaktır. Proje kapsamında emeği geçen İstanbul Kalkınma Ajansı ve BİLSEM´e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´nda okul öğrenci meclis seçimi yapıldı. Seçim sonucunda 4-İ sınıfından Y.Hamza Yıldız isimli öğrencimiz okul öğrenci meclis başkanlığına seçilmiştir.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Seçimler demokratik bir şekilde gerçekleştirildi. Oy sayım işlemi tamamlandı ve seçim sonuçları yayınlandı.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenleri yapıldı. Çocuklarımız Ata´larını hüzünle andılar.

Kas

Yine Bir 10 Kasım, Yine Hüzün, Yine Özlem...