İSTANBUL / ATAŞEHİR - Akşemsettin İlkokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü okulumuzda kutladık.18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andık.

Mrt

Okulumuzda 29.02.2024 tarihinde öğrenci, öğretmen ve personellerimizin katılımıyla saat 12:23'te deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Geleneksel Çocuk Oyunları 4.sınıf kategorisinde Mendil kapmaca yarışmasında 2.tura çıktık.

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamındaki Sek Sek Yarışmasına 4.sınıflardan oluşan karma takımımız katıldı.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili okulumuzda farkındalık çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YILDIRIM, okulumuz öğretmen ve öğrencilerin çalışma ortamlarını ziyaret etti.

Kas

Okulumuzda Kasım ara tatilinde fiziki sorunlarımızı gidermek adına gerekli tadilat ve tamirat işleri gerçekleştirdik. Bu kısa sürede okulumuzu çevreleyen demirlerimizi yeniledik. Öğretmenler odasına yeni dolaplarımızı yaptırdık. B blok giriş kolonlarında oluşan hasarları tamir ettik. Okul çatımızın onarımını yaptık. Gerekli görülen yerlere demir kapı-bölme yaptırıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık. Eski Okul Müdürümüz Hasan KURT, emekli Okul Müdür Başyardımcımız Mustafa Özkan ve emekli Sınıf Öğretmenimiz Emel YENİCİ'ye okulumuza verdikleri emeklerden dolayı Okul Müdürümüz Ruşen SARICAN tarafından plaket takdim edildi.

Kas

Akşemsettin İlkokulu kantin ihalesi 30/11/2023 Perşembe günü saat 10:00'da, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılacaktır. Akşemsettin İlkokulu kantin ihale duyurusu ayrıntılarına linkten ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/34/34/727033/dosyalar/2023_11/16205326_16155653_atasehiraksemsettinkantinihaleduyurusu.pdf

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100.yıldönümü kutlu olsun.

Ekm

Akşemsettin İlkokulu olarak Cumhuriyet'imizin 100. Yılını öğretmen,öğrenci,veli ve personellerimizle birlikte coşku ile kutlamaya hazırız.

Ekm

İhale ile ilgili ayrıntıları "Duyurular"bölümünden okuyabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz velilerine yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bağımlılık semineri gerçekleştirildi.

Ekm

Akşemsettin İlkokulu Okul Aile Birliği seçimleri yapılacaktır. Tüm velilerimizin seçime katılmaları önemlidir.