İSTANBUL / ATAŞEHİR - Akşemsettin İlkokulu

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´nda Kayışdağı İftaiyesi tarafından öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına yangın tatbikatı yapılmıştır. Kayışdağı İtfaiyesi´ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´na İstanbul Kalkınma Ajansı ve BİLSEM tarafından hazırlanan "Özel Yeteneklilerde Destek Eğitimi Projesi" kapsamında destek eğitim odamız kısa süre sonra hizmet veremeye başlayacaktır. Proje kapsamında emeği geçen İstanbul Kalkınma Ajansı ve BİLSEM´e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu´nda okul öğrenci meclis seçimi yapıldı. Seçim sonucunda 4-İ sınıfından Y.Hamza Yıldız isimli öğrencimiz okul öğrenci meclis başkanlığına seçilmiştir.

Kas

Okulumuz Akşemsettin İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Seçimler demokratik bir şekilde gerçekleştirildi. Oy sayım işlemi tamamlandı ve seçim sonuçları yayınlandı.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenleri yapıldı. Çocuklarımız Ata´larını hüzünle andılar.

Kas

Yine Bir 10 Kasım, Yine Hüzün, Yine Özlem...

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Okulumuzla ilgili tüm haber ve duyuruları sitemizden takip edebilirsiniz.