İSTANBUL / ATAŞEHİR - Akşemsettin İlkokulu

Ara

Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "Bağımlılıkla Mücadele" konulu seminer okulumuz velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından kişilik,karakter,mizaç tiplerini anlatan "ENNEAGRAM" konulu seminer okulumuz velilerine anlatılmıştır.

Kas

Okulumuz velilerine yönelik "9 Tip Mizaç Modeline Göre Çocuk Davranışlarının İncelenmesi" konulu seminer 30.11.2022 Çarşamba günü saat 13:00'da okulumuz B BLOk (YENİ BİNA) KONFERANS salonunda gerçekleştirilecektir.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile birlite Yeni Çamlıca Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ettik.

Eyl

Okul Rehberlik servisi olarak 07.09.2022-08.09.2022 tarihlerinde 1.sınıf velilerimize yönelik oryantasyon çalışması yapılmıştır.

Eyl

2022-2023 yılı eğitim-öğretim yılı için okulumuz öğrencileri,öğretmenleri ve personelleri ile okul zilimizi çaldık.